يكى از مسائل ديگر كه هدف تيرهاى مغرضانه ابن تيميه قرار گرفته است، زيارت مشاهد مشرفه است از صدر اسلام تاكنون، زيارت قبر پيامبر - صلى الله عليه و آله و سلم - و ائمه هدى - عليهم السلام - اولياء مورد توجه مردم بوده است و اين كار مورد اتفاق فرقه هاى اسلامى بوده است و كوچكترين اختلافى نبوده است تا آنكه روزگار شخص پليدى به اسم ابن تيميه زائيد.
او شروع به هذيان گوئى كرد و سنت را بازيچه و مقدسات را مورد هتك و توهين قرار داد. حركت براى زيارت پيامبر اكرم را حرام شمرده و مسافرت براى اين عمل را معصيت دانست و فتوى داد بايد نمازش را تمام بخواند بسيارى از علماء بزرگ اهل سنت كه در قرون مختلفه مى زيسته اند ابن تيميه را به دليل چنين نظرياتى تكفير نموده و برخى از معاصرين ابن تيميه وى را كافر خوانده اند و برخى فتوى به حبس او داده و كتب بسيارى در رد ايشان نوشته اند كه تمام اينها در الغدير ذكر شده است.
صاحبان صحاح سته و ديگر محدثين اهل سنت، روايات صحيحى در فضليت زيارت قبر پيامبر - صلى الله عليه و آله و سلم - نقل نموده اند كه به عنوان نمونه چند مورد ذكر مى شود.
پيامبر فرمود: «من زار قبرى وجبت له شفاعتى» (هر كس قبر مرا زيارت كند شفاعت من برايش واجب مى شود)(6)
پيامبر فرمود «من حج فزار قبرى بعد وفاتى كان كمن زارنى فى حياتى» (هر كس به حج برود و قبر من را بعد از وفاتم زيارت كند مانند كسى است كه مرا در حال حيات ملاقات نموده است)(7)
پيامبر فرمود: «من حج ولم يزرنى فقد جفانى» (هر كس به حج برود و به زيارت من نيايد به من جفا نموده است)(8)
پى نوشت ها:
(6)الكنى و الاسماء ج 2/64 كنوز الحقائق ص 128 كشف الخفاء ج 2/250
(7)سنن بيهقى ج 5/246 وفاء الوفاء ج 2/297
(8)كنوز الحقائق ص 126