در مشهد بیش از دویست کلیسای خانگی وجود دارد!!!!!

"حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا تراشیون"، در دومین گردهمایی معاونین تبلیغ استان‌های حوزه علمیه، که در محل سالن اجتماعات "سفیران هدایت" قم برگزار شد، اظهار داشت: اداره کل فرق و ادیان حوزه، با چهار بخش مذاهب، ادیان، فرق و جَمن که مربوط به جنبش‌های نوظهور معنوی است، به فعالیت خود ادامه می‌دهد.
وی با اشاره به دغدغه‌های مطرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب در سفر به قم، مبنی بر این‌که دشمن دین و مردم را هدف گرفته است، گفت: دشمن در این راستا، جنبش‌های نوظهور دینی را فعال کرده و آن را به تمام استان‌های کشور نیز گسترش داده است.
مدیرکل اداره فرق و ادیان حوزه، در بیان فعالیت‌های فرقه ضاله بهائیت، گفت: بهائیت فعالیت‌های خود را به حوزه‌های آموزشی و مهدهای کودک آورده و در مواردی نیز شناسایی شده‌اند.
وی افزود: علاوه بر فعالیت‌های فرقه ضاله بهائیت، وهابیت نیز به گونه‌های دیگر، زرتشت با عناوینی چون ملی گرایی، و ... در حال فعالیت هستند که البته این فعالیت‌ها گاها شدت و ضعف دارد.
وی خاطرنشان کرد: با بررسی‌های صورت گرفته دریافتیم که دشمنان برای کلیساهای خانگی بیش از پنجاه هزار دلار به صورت سالیانه پرداخت می‌کنند، حال آن‌که اعضای آن‌ها بین 150 الی دویست نفر هستند.
مدیرکل اداره فرق و ادیان حوزه، گفت: کار اداره فرق و ادیان حوزه در قم این است که بیشتر روی کار ستادی تمرکز کرده و اهدافی چون، مصون‌سازی جوامع شیعی، مقابله با انحرافات دینی و در نهایت هدایت افراد منحرف را دنبال می‌کنیم که البته تحقق این سه هدف بسیار ضروری؛ نیازمند برنامه ریزی بلند مدت است.
وی با بیان این که فعالیت‌های دیگری در زمینه‌های نرم افزاری و نشر کتاب و بروشور است، اظهار داشت: کتاب‌هایی با عناوینی چون نقد وهابیت و سفر من از مسیحیت به اسلام را منتشر کرده‌ایم و در همین راستا با شناسایی نیازها حاضریم به امر تولید آثار دینی بپردازیم.
تراشیون، با بیان این‌که در حال حاضر تنها در شهر مشهد بیش از دویست کلیسای خانگی در شهر مشهد وجود دارد، گفت: متأسفانه اطلاعاتی از این قبیل خیلی دیر به ما منتقل می شود؛ حال آن که باید تدابیری اندیشیده شود تا اطلاعات به موقع به ما رسیده و به این ترتیب از بسیاری از مسائل پیشگیری کنیم.
وی گفت: درست است که دشمنان اسلام برای تولید فرقه‌های نوظهور و مقابله با اسلام، هزینه‌های فراوانی صرف می‌کنند، اما باید به این نکته نیز توجه داشت که ما نیز برای مقابله با آن‌ها پتانسیل خوبی داریم.
مدیرکل فرق و ادیان حوزه، افزود: 3500طلبه آموزش دیده در مباحث مقابله با فرقه‌های انحرافی، پتانسیل بسیار خوبی برای مقابله با این فرق و ادیان نوظهور هستند که باید به نحو شایسته از آن‌ها استفاده کرد.
وی درپایان با انتقاد از برخوردهای غیراصولی و غیرکارشناسانه با ادیان نوظهور و فعالیت‌های آنان در برخی از مناطق کشور، گفت: متأسفانه گاها مشاهده شده است که برای نقد فرقه‌هایی چون بهائیت، کنگره‌هایی برگزار می‌شود در حالی که در آن مناطق بهائیت چنین جایگاهی نداشته و تنها از این طریق بهائیت را مطرح و رضایت پیروان آن‌ها را فراهم می‌کنیم، چراکه بسیاری از پیروان بهائیت معتقدند باید اسم ما حتی به صورت منفی در سر زبان‌ها بیافتد


1389/10/22 8:30 AM - ابنا

توسط RSS یا ایمیل مطالب جدید را دریافت کنید. ایمیل:

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن