رئیس سازمان دیانت ترکیه با اشاره به لزوم برداشتن گام هایی در5-6 سال اخیر در سازمان دیانت در مورد علویان گفت:بایستی در مورد آموزههای برادران علویمان به کارکنان دینی سازمان، اطلاعات درستی میدادیم که این کار را شروع کرده ایم.
وی ادامه داد:همچنین باید این موضوع را در مساجد مطرح میکردیم که علویت هیچ زمان مخالف تسنن نبوده و نیست؛ اما در این خصوص اهمال ورزیدیم؛ علاوه بر این باید در مورد علویت نقص منابعمان را برطرف میکردیم که در این مورد نیز بیتوجهی کردیم.
رئیس سازمان دیانت ترکیه خاطر نشان کرد: یک فرهنگ نمیتواند صرفاً به صورت شفاهی به حیات خود تداوم بخشد. اگرفرهنگی، منابع مکتوب خود را از دست بدهد، ارجاعات خود را نیز از دست خواهد داد. بنابراین، میتوانستیم نقص ارجاع را برطرف کنیم؛ در این خصوص، تصمیم گرفتیم که اقدام جدی کنیم. به طوری که منابع مورد اتفاق علوی و بکتاشی را یافتیم و آنها را همراه با متون اصلی، به صورت روان ترجمه و منتشر کردیم.
وی در ادامه افزود: ما در برابر هر نوع انتقاد با روی باز عمل میکنیم و اعتقاد داریم که هیچ کس غیر قابل نقد نیست.
خاطر نشان می شود اجرای امور مربوط به اعتقادات دین اسلام و مبانی عبادت و اخلاق، روشنگری جامعه درباره دین و مدیریت مراکز دینی بر عهده سازمان دیانت ترکیه است
هماکنون کلیه امور دینی از قبیل چاپ قرآن، اداره مساجد و مراکز مذهبی، وعظ و خطابه، امور امام جماعت و نظایر این به عهده این سازمان است و کادر اداری آن در استخدام دولت هستند.
امامان جماعت و جمع و وعاظ و خطبا از سوی سازمان دیانت گزینش و برای انجام وظایف در محل خدمت مشخص شده به فعالیت میپردازند.
1389/10/26 11:26 AM - شیعه نیوز