اهانت هايي که به شيعيان در کويت شده، موجب تحريک مذهبي مي شود و ساختار اجتماعي کويت را مورد تهديد قرار مي دهد زيرا چنين تحريک هايي مي تواند گامي براي آغاز جنگ داخلي و مذهبي شود که نتيجه آن را در کشورهايي همچون عراق، لبنان و غيره ديده ايم.
به گزارش شيعه آنلاين، تعدادي از اساتيد دانشگاه، فعالان فرهنگي و چهره هاي سرشناس شيعيان کويت دو روز پيش با صدور بيانيه اي رسمي که آن را در يک کنفرانس خبري قرائت کردند، نسبت به مورد اهانت قرار گرفتن مذهب شيعه و پيروان اهل بيت عصمت و طهارت (ع) اعتراض کرده و اين اهانت هاي مکرر را محکوم کردند.
در بيانيه اين اساتيد دانشگاه و چهره هاي شيعي آمده: ما سکوت مؤسسات جامعه مدني و چهره هاي سرشناس اسلامي در برابر اين توهين هايي که به چهره هاي شيعي و حوزه هاي علميه و نيز مقدسات شيعيان مي شود را محکوم مي کنيم.
اين بيانيه مي افزايد: آخرين اقدام توهين آميز عليه شيعيان، در سمينار "فردوس" رخ داد که طي آن شيعيان به مورد هدف قرار دادن دين مبين اسلام و حضرت محمد مصطفي (ص) متهم شدند. در آن سمينار همچنين شيعيان را به تلاش براي مورد هدف قرار دادن اهل سنت در کويت متهم کردند، در حالي که شيعيان به هيچ وجه هيچگاه چنين هدفي نداشته و نخواهند داشت.
در همين راستا دکتر "عبداللطيف بن نخي" از امضا کنندگان اين بيانيه که در اين کنفرانس خبر اين بيانيه را قرائت کرد، در اين باره گفت: اهانت هايي که به شيعيان در کويت شده، موجب تحريک مذهبي مي شود و ساختار اجتماعي کويت را مورد تهديد قرار مي دهد زيرا چنين تحريک هايي مي تواند گامي براي آغاز جنگ داخلي و مذهبي شود که نتيجه آن را در کشورهايي همچون عراق، لبنان و غيره ديده ايم.
وي در ادامه گفت: برخي از کساني که به دنبال تحريک شيعيان هستند موفق شده اند که به پست هايي کليدي در کويت دست يابند و به افرادي تصميم گيرنده و تأثيرگذار در فرهنگ جامعه تبديل شوند و متأسفانه ما شاهد آن هستيم که اين افراد در حال نشر انديشه "تکفير" در بخش هاي مختلف به ويژه بخش آموزشي کشور هستند. بر همين اساس از دستگاه ها و مسئولان نظارتي درخواست مي کنيم که به وظيفه خود عمل کنند و مقابل چنين رفتارها و اقداماتي را بگيرند.
"عبداللطيف بن نخي" همچنين افزود: البته ما مي دانيم که بين برادران اهل سنت و افراط گرايان که حتي اهل سنت در عراق، الجزاير و ديگر مناطق جهان را هم ذبح مي کنند، تفاوت وجود دارد.
از سوي ديگر دکتر "حيدر الحداد" از ديگر امضا کنندگان اين بيانيه طي اظهاراتي گفت: برخي افراد تلاش مي کنند فتنه اي مذهبي ايجاد کنند. آنان سعي دارند شيعيان را يک مشکل جلوه دهند. اين افراد فتنه گر رابطه 150 ساله ميان آل صباح که بر کويت حکومت مي کنند با شيعيان را فراموش کرده اند. آنان از ياد برده اند که آل صباح در مجالس حسيني روز عاشوراء نيز حضور داشته و در ساختن بسياري از حسينيه هاي موجود در کويت شرکت داشته و کمک کرده اند.
در عکس اين خبر نيز تصوير شيخ "عبدالله سالم الصباح" و شيخ "جابر الأحمد الصباح" ديده مي شوند که به زيارت حرم مطهر أبا عبدالله الحسين (ع) در شهر کربلا رفته بودند.